Hoppa till innehåll

Om Ekman Adventures

Idén till att starta min egen verksamhet har alltid funnits i bakhuvudet; från bar & restaurang till friluftsliv. Under hösten 2020 lade jag den första stenen för vad som nu blivit min egna sysselsättning på mina villkor.

Då tog jag tag i mina planer att starta en egen podd (i skrivande stund #57 avsnitt). Första avsnittet publicerades under september 2020. Podcasten fick namnet ”Facit-Podden”, fråga mig inte varför.. Sedan började denna hemsida ta form, framförallt med fokus på försäljning av färdiga quiz.

”Nu är både stenen, snöbollen och fantasin i rullning”

Äventyrsresa till Kirgizistan 2018. (denna bild från Altyn Arashan)

Senare blommade tankarna ut till ett fullskaligt koncept med mina intressen i fokus; friluftsliv, musik, fiske, inspelning och röstarbete. Under de olika flikarna i huvudmenyn hittar ni de områden jag sysslar med.

Från Sierra Nevada i Spanien.

I september 2021 startade jag en så kallad Enskild Näringsverksamhet (även kallad enskild firma) för att kunna skapa en försörjande verklighet kring mina intressen. Nu är både stenen, snöbollen och fantasin i rullning så att säga.

Nu har allt börjat. Äntligen!!

Skicka ett mail till mig på olle@ekmanadventure.se så börjar jag jobba på dina önskemål.

Min vy över sjön Vällan i Falun.